Starter på igjen!


Hei alle sammen! 

Nå etter mange diskusjoner frem og tilbake med meg selv har jeg kommet frem til at jeg har lyst til å begynne med blogg igjen. Det er veldig lenge siden sist og jeg savner å være en del av denne bloggverden! Det er så mange flinke bloggere jeg ser opp til og som jeg får masse inspirasjon fra. Jeg har hatt både hverdagsblogg og fotoblogg før, men nå tror jeg at jeg kjører de samme greiene på en felles blogg. Slik at det blir stor variasjon og mer spennende for dere lesere. 


 

For to år tilbake begynte jeg så smått og ta på meg ulike fotooppdrag der jeg bor,  og det ble veldig godt tatt i mot. Mange falt for interessen og jeg fikk veldig mange forskjellige oppdrag utover sommeren som bare resulterte til at flere å flere tok kontakt. Nå har jeg både nyfødt, barn, kjæreste, konfirmasjon og bryllupsfotograferinger året rundt. Samt andre oppdrag som familie - og russefotograferinger. Føler meg så heldig!                                                                                           

Jeg driver min egen facebookside "lenekmfoto" der jeg poster bilder jeg tar fra mine oppdrag som fotograf. Tenker at det også er en mulighet for å legge ut mange av bildene her på bloggen også, uansett om de blir postet på facebook. Tror bare dette kan resulterere til et større publikum. Dette tror jeg blir vanvittig gøy! Håper du vil følge meg videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Navnet mitt er Lene og jeg er 17 år. Kommer fra en liten plass utenfor Trondheim og driver med fotografering. Bloggen vil i hovedsak handle om det, men innlegg fra hverdagen blir det også. Håper du liker den :)

For kontakt:
lenekm@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡