Mitt eget studio


For noen uker siden investerte jeg en del ved å kjøpe komplett studioutstyr, noe jeg tror kommer til å bli veldig bra fremover. Det gjør det mye enklere for meg og jeg kan endelig begynne med å ta bilder innendørs. Inntil nå har jeg bare tatt bilder utendørs og har trivdes veldig med det! Nå tok jeg sjansen på å invistere i et skikkelig "studio" og jeg håper og tror at det blir godt brukt :) 

På mørke, triste vinterkvelder (og sommerkvelder) kan jeg også ta i mot kunder. Spesielt på vinterhalvåret blir det lite med tid og man får ikke utnyttet dagslyset fordi når jeg man kommer hjem er det allerede mørkt. 


 

Dette åpner virkelig mulighetene for nyfødtfotografering og barnefoto. Men det kan selvfølgelig brukes til nesten alle slags fotograferinger. Jeg gleder meg skikkelig til å få flyttet det til et eget rom som jeg kan kalle mitt eget lille studio! Fordi det er minimal plass på soverommet mitt hjemme, hehe! 

2 kommentarer

Nikki Moon

19.03.2016 kl.21:45

Wow, nå kjenner jeg at jeg ble ganske misunnelig haha! Grattis med nytt utstyr og god kveld :)

Lene

20.03.2016 kl.10:08

Nikki Moon: Hehe, tusentakk! Tror det blir veldig bra etterhvert :)

Skriv en ny kommentarHei! Navnet mitt er Lene og jeg er 17 år. Kommer fra en liten plass utenfor Trondheim og driver med fotografering. Bloggen vil i hovedsak handle om det, men innlegg fra hverdagen blir det også. Håper du liker den :)

For kontakt:
lenekm@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡