Smile
Modell: Marthe 

Prøvekanin


Hei! 

Dette blir det første foto-innlegget jeg poster og håper det faller i smak! Disse bildene er bilder jeg tok for å prøve ut blitzene. De er faktisk tatt i senga mi med en profesorisk bakgrunn bak, hehe. Blir bedre etterhvert når jeg får ordnet en ordentlig bakgrunn og får satt opp utstyret der det skal være. Resultatet blir nok bedre også da. Her var det mitt 2 mnd gamle tantebarn som ble satt foran kameraet for å være prøvekanin. Det gikk overraskende bra og tror (håper) hun likte det! Hun må nok bli vant til å bli plassert foran kameraet når hun kommer for å besøke tante :)        

                                                                                                                                                                                                           
 

Mitt eget studio


For noen uker siden investerte jeg en del ved å kjøpe komplett studioutstyr, noe jeg tror kommer til å bli veldig bra fremover. Det gjør det mye enklere for meg og jeg kan endelig begynne med å ta bilder innendørs. Inntil nå har jeg bare tatt bilder utendørs og har trivdes veldig med det! Nå tok jeg sjansen på å invistere i et skikkelig "studio" og jeg håper og tror at det blir godt brukt :) 

På mørke, triste vinterkvelder (og sommerkvelder) kan jeg også ta i mot kunder. Spesielt på vinterhalvåret blir det lite med tid og man får ikke utnyttet dagslyset fordi når jeg man kommer hjem er det allerede mørkt. 


 

Dette åpner virkelig mulighetene for nyfødtfotografering og barnefoto. Men det kan selvfølgelig brukes til nesten alle slags fotograferinger. Jeg gleder meg skikkelig til å få flyttet det til et eget rom som jeg kan kalle mitt eget lille studio! Fordi det er minimal plass på soverommet mitt hjemme, hehe! 

Les mer i arkivet » Mars 2016


Navnet mitt er Lene og jeg er 17 år. Kommer fra en liten plass utenfor Trondheim og driver med fotografering. Bloggen vil i hovedsak handle om det, men innlegg fra hverdagen blir det også. Håper du liker den :)

For kontakt:
lenekm@live.nohits