Smile
Modell: Marthe 

Prøvekanin


Hei! 

Dette blir det første foto-innlegget jeg poster og håper det faller i smak! Disse bildene er bilder jeg tok for å prøve ut blitzene. De er faktisk tatt i senga mi med en profesorisk bakgrunn bak, hehe. Blir bedre etterhvert når jeg får ordnet en ordentlig bakgrunn og får satt opp utstyret der det skal være. Resultatet blir nok bedre også da. Her var det mitt 2 mnd gamle tantebarn som ble satt foran kameraet for å være prøvekanin. Det gikk overraskende bra og tror (håper) hun likte det! Hun må nok bli vant til å bli plassert foran kameraet når hun kommer for å besøke tante :)        

                                                                                                                                                                                                           
 

Mitt eget studio


For noen uker siden investerte jeg en del ved å kjøpe komplett studioutstyr, noe jeg tror kommer til å bli veldig bra fremover. Det gjør det mye enklere for meg og jeg kan endelig begynne med å ta bilder innendørs. Inntil nå har jeg bare tatt bilder utendørs og har trivdes veldig med det! Nå tok jeg sjansen på å invistere i et skikkelig "studio" og jeg håper og tror at det blir godt brukt :) 

På mørke, triste vinterkvelder (og sommerkvelder) kan jeg også ta i mot kunder. Spesielt på vinterhalvåret blir det lite med tid og man får ikke utnyttet dagslyset fordi når jeg man kommer hjem er det allerede mørkt. 


 

Dette åpner virkelig mulighetene for nyfødtfotografering og barnefoto. Men det kan selvfølgelig brukes til nesten alle slags fotograferinger. Jeg gleder meg skikkelig til å få flyttet det til et eget rom som jeg kan kalle mitt eget lille studio! Fordi det er minimal plass på soverommet mitt hjemme, hehe! 

Starter på igjen!


Hei alle sammen! 

Nå etter mange diskusjoner frem og tilbake med meg selv har jeg kommet frem til at jeg har lyst til å begynne med blogg igjen. Det er veldig lenge siden sist og jeg savner å være en del av denne bloggverden! Det er så mange flinke bloggere jeg ser opp til og som jeg får masse inspirasjon fra. Jeg har hatt både hverdagsblogg og fotoblogg før, men nå tror jeg at jeg kjører de samme greiene på en felles blogg. Slik at det blir stor variasjon og mer spennende for dere lesere. 


 

For to år tilbake begynte jeg så smått og ta på meg ulike fotooppdrag der jeg bor,  og det ble veldig godt tatt i mot. Mange falt for interessen og jeg fikk veldig mange forskjellige oppdrag utover sommeren som bare resulterte til at flere å flere tok kontakt. Nå har jeg både nyfødt, barn, kjæreste, konfirmasjon og bryllupsfotograferinger året rundt. Samt andre oppdrag som familie - og russefotograferinger. Føler meg så heldig!                                                                                           

Jeg driver min egen facebookside "lenekmfoto" der jeg poster bilder jeg tar fra mine oppdrag som fotograf. Tenker at det også er en mulighet for å legge ut mange av bildene her på bloggen også, uansett om de blir postet på facebook. Tror bare dette kan resulterere til et større publikum. Dette tror jeg blir vanvittig gøy! Håper du vil følge meg videre :)

Les mer i arkivet » Mars 2016


Navnet mitt er Lene og jeg er 17 år. Kommer fra en liten plass utenfor Trondheim og driver med fotografering. Bloggen vil i hovedsak handle om det, men innlegg fra hverdagen blir det også. Håper du liker den :)

For kontakt:
lenekm@live.nohits